SELEKA tanfolyam

Seleka I. tanfolyam:Élő Forrás tanítványok, lehet jelentkezni, időpont egyeztetéssel!
Seleka II. tanfolyam:
Seleka III. tanfolyam:

Érdeklődni:
Mobil: +36/20/437-9354
Rögzítő: +36(56)429-039
Email: bodolaieva(kukac)eloforras.hu
Email: rozmanjozsef(kukac)eloforras.hu

 
   

Spirituális szolgálatatások

»Tibeti eredetű kézrátételes    kezelés és tanfolyam,
»Energetikai gócfelmérés,
»Fényképdiagnosztika,
»Rontás, átok felmérése,
»Rontás, átok levétele,
»Karmikus szálak oldása,
»Utazás előző élet(ek)be,
»Kapcsolatfelvétel a    szellemvilággal,
»Kártyavetés,

Bővebben →

Bejelentkezés →
 
   

Afrikai Sámán módszer

A mindennapi életben nagyon sok negatív hatásnak vagyunk kitéve akaratlanul is. Ezeknek a hatásoknak a következménye: a folytonos fáradtság, alacsony energiaszint, nyugtalan viselkedés, elveszettség, reménytelennek tűnő helykeresés a társadalomban, alvászavar, furcsa fizikai tünetek, semmilyen orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzések, stb

Bővebben →

Bejelentkezés →
 
   

Holdfázis
A HOLD ÁLLÁSA


 
   

Mai névnap


 
   


AFRIKAI SÁMÁN MÓDSZER!

A SELEKA tanfolyamok elvégzésének előfeltétele, hogy az Élő Forrás Mesteri fokozatát elvégezze!

SELEKA I.: Afrikai Sámán védelem – spirituális, mentális és fizikai szinten!

A tanfolyam ára: 30.000Ft

Mi a SELEKA?

2007-ben kerültem kapcsolatba mesteremen-, Bodolai Éván keresztül, szellemi tanítómmal. Az 1700-as években élt Afrikában, a mostani Kongó vidékén egy törzsben. Gyógyító sámán volt. Az évek alatt rengeteg tanítást és mentális avatást kaptam tőle. Leírtam a tanításokat, végiggondoltam, kipróbáltam. Az idő múlásával egyre többet kezdtem el önállóan használni a kapott tudást. Mindig bölcs tanácsokkal látott el. Mikor megérett bennem az elhatározás, hogy ezt a tudást átadjam, megerősítést kaptam, hiszen minden tudást meg kell osztani!
Ennek a tudásnak az egyik első és legfontosabb eleme a védelem. Spirituális, mentális és fizikai szinten, hogy a SELEKA magasabb tanításait alkalmazva ne érjen ártó, negatív hatás.

Miért érdemes elvégezni a tanfolyamot?

Elöljáróban el kell oszlatnom az ezzel a témával kapcsolatos tévhitet! A rontás és egyéb negatív energiák akkor is elérik a célszemélyt, ha hisz benne, ha nem, vagy elfogadja, vagy nem!

A mindennapi életben nagyon sok negatív támadásnak vagyunk kitéve akaratlanul is. A körülöttünk élő emberek, negatív gondolatai, - tegyük hozzá, hogy néha a sajátjaink is, - a kimondott szavak úgy érnek minket, mintha golyózáporban tartózkodnánk. Nem nagy dolgok ezek, bizonyára meg sem fontoljuk, csak úgy „kicsúszik a szánkon”. Lazán odavetjük őket, hirtelen felindultságunkban, pedig csupán egy későn befutó vonat, lekésett repülőjárat, rossz idő, beragadt lift, hűtlen-, csapodár szerető bosszant fel bennünket. A dolog megtörténik újra és újra az idők során, és még csak nem is hiszünk igazán a mechanizmusának működésében, eredményességében! Sajnos, észre sem vesszük, hogy egy kellő negatív töltésű érzelemmel felruházott, egy embertársunknak odavetett mondat, felér egy átokkal, egy ráolvasással, ami beleragad az auránkba, kikezdi a fizikai testünket, rosszabb esetben a tudatunkba is beépül, ami aztán belülről fejti ki romboló hatását.

Az igazi, komoly, nagyszabású átok, rohanó, „civilizált” világunkban, (tapasztalatból tudom) sajnos sokszor előfordul! Sokan nem is hisznek a rontás hatalmában, vagy nyíltan nem ismerik be, mert ezzel eleve vállalják, hogy kinevetik őket, vagy akár gúnyt űznek belőlük.

Ezeknek a hatásoknak a következménye: a folytonos fáradtság, alacsony energiaszint, nyugtalan viselkedés, elveszettség, reménytelennek tűnő helykeresés a társadalomban, alvászavar, furcsa fizikai tünetek, semmilyen orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzések, stb.

Ez a védelmi módszer biztosítja a mindennapjainkban előforduló energetikai rendszerek, kéretlen szimbólumok, átok, rontás, negatív gondolatok és egyéb mágikus praktikák elleni védelmet!

Ezt egyszer kell megtanulni, és saját magán elvégezheti az aura és a fizikai test tisztítását, majd a védelmét! Az avatáson olyan szimbólumot kap, amely magas energiájának köszönhetően, mind a fizikai testben, mind az aurában semlegesíti a negatív rezgéseket.

Ez meghatározott funkciójú, nevű, formai megjelenésű szimbólum, illetve annak meghatározott koreográfia szerinti használatát jelenti. Majd egy mentális avatás után a tényleges védelmet jelentő, sámán mágikus mantrát kapja meg!

Másokon alkalmazva és a sok pozitív visszajelzés miatt kezdtük el átadni a tudást, tanfolyam keretén belül. A néhány tapasztalat és visszajelzés lejjebb olvasható.

Érdeklődni és jelentkezni a tanfolyamra:

Mobil: +36(20)437-9354
Rögzítő: +36(56)429-039
Email: bodolaieva(kukac)eloforras.hu


SELEKA II.: két részből áll:

 • Gondolati lények mágikus létrehozása! I.-es tanfolyamon van ismertetve!
 • Harmadik szem nyitás

 • A tanfolyam ára: 50.000Ft

  Seleka III. Tanfolyam:


  SELEKA I.:Tapasztalataim:
  Először magamon teszteltem. Nagyon sok támadást hárított és vert vissza! A nyakamra dobott energia hurokból annyit érzékeltem, hogy összesűrűsödött a védelem a nyakam körül. A felém küldött negatív energiákat visszaverte. Egy hölgy külső támadás után megbetegedett. Gyenge volt, nem tudott beszélni. Fizikailag nem volt a torkával semmi baj. Letakarítás után, a védelmet rátéve, napok alatt rendbe jött. A másik esetnél a védelmet rátéve és meghatározva, hogy a feléje irányuló ártó szándék verődjön vissza, a küldözgető közúti balesetet szenvedett. Tehát azt tapasztalva, hogy a védelem ne csak védjen, de minden támadás verődjön vissza, a támadóknál mindig többszörös negatív hatás volt érzékelhető!

  Tanítványok tapasztalatai a SELEKA I.-ről:
  "A SELEKA I. védelmi rendszere nem csak a hétköznapok ártó energiái ellen nyújt védelmet. Gyakorlati tapasztalat igazolja, hogy abban az esetben, ha bármely más energetikai vagy spirituális ágazat képviselője próbál hozzá férni a lélekhez és azon változásokat végre hajtani, még ha a legnagyobb jóindulattal teszi is, akkor sem tud hatást gyakorolni a védelmet használó személyre. Nem enged hozzáférést és mintegy védő bástya húzódik meg a két személy között. Sötét gomolyfelhőként érzékelhető. A behatolni próbáló felé azt közvetíti, hogy a védett személy mentes minden érzelemtől, külső hatástól és teljességgel hozzáférhetetlen. Ezzel szemben a próbálkozás, erőlködés hatására fejgörcsöt, elviselhetetlen közérzetet kelt a betolakodóban. Bármily jó szándék is vezérel valakit, ha az illető módosítani akar valaki életútján, vagy megpróbál beavatkozni egy SELEKA védelemmel ellátott személy életébe, annak hatása visszafordul felé. Természetesen nem okoz akkora károkat, mint ha ártó szándékkal közelednének, de semmi kép nem engedi a levédett személyhez való hozzáférést. Tehát jól át kell gondolni, hogy kinek, és milyen spirituális utaknak adunk lehetőséget arra, hogy bennünk, rajtunk dolgozzanak, hiszen vagy nem teszünk magunkra védelmet és akkor hozzáférhetővé válunk, vagy sikertelen lesz a beavatkozás, sőt károkat okoz abban, aki minket megközelít. Megoldás lehet még a konkrét és pontos megfogalmazása a védelemnek: - Csak olyan közeledést engedjen át, ami számunkra előnyös és semmi kép nem káros. Ezzel megtapasztalhatjuk, hogy a felénk való közeledés valóban tiszta szándékú-e.

  -Egy összejövetelen sok felnőtt közt két kisgyereket védtem le. Az eredmény: egy burok vette őket körül, amin semmi féle akció nem ment át. Ők fürödtek a burokban. A szülők, felnőttek számára viszont hozzáférhetetlenek voltak. Érdekes tanulság, hogy valóban semmit nem enged át, ami ellenük van-(persze az ő érzetük szerint). És mindenképpen hoz egyfajta magabiztosságot a védettnek!

  -Védtem vele helyzetet is. Ezt úgy értem, hogy konkrét személy támadásától védtem le valakiket. A feltételezett támadónak elképesztő fejgörcse lett. Kénytelen volt a társaságtól visszavonulni. Ami egyéb tanulsága a dolognak, hogy az estét szétverte, mert mindenki azzal foglalkozott, hogy az illetőnek mitől fáj a feje.

  -Saját magammal kapcsolatban: volt olyan helyzet, hogy nem gondoltam, hogy védelemre szorulok. Mikor beugrott a rövidtávú varázsige. Gondoltam van jelentősége. Magamra kértem: Volt jelentősége: Tehát valamilyen formában jelentkezik, ha magunktól nem indítjuk el és szükségünk van rá.

  -Az erejét nézve: Annyira erőteljes, hogy érzékelhető a környezet számára. A védelem használatának - egyelőre csak feltételezett formája: a hiperaktivitás eredete gyermekkorban a külső túltengő ingerekre - túlérzékeny gyerekekben kiváltott érzelmi és fizikai reakciók. Amennyiben ez a tézis helytálló, abban az esetben a védelem által elérhetjük azt, hogy a külső hatások távol maradjanak tőlük és csak a nekik szükséges és feldolgozható mértékben érintsék őket. Ettől nyugodtabbá, rendezettebbé, magabiztosabbá válnak. Létük kevésbé függ a környezetük reakcióitól. A világ feldolgozhatóbbá válik számukra-nem vált ki belőlük feltétlen szélsőséges ellenreakciót. Segíti a koncentrációjukat. Megfigyeléseinkkel ezt próbáljuk alátámasztani.

  -A célszemély reakciója a védelem ez irányú használatakor: Külső hatások, problémák egyértelmű kizárása. Higgadt, rendezett viselkedési forma. Átgondolt, szisztematikus munkavégzés hosszú, kitartó formában. A kreativitása nem zavart keltő, hanem a cél elérésére törekszik. A védelem megváltoztatja az egyén külvilággal való viszonyát."  "Először is nagyon szépen köszönöm még egyszer , hogy megkaphattam ezt a tudást, amit a Selekával használhatok! Saját magamon, a Szüleimen és Testvéremen is használva jó tapasztalatokat és visszajelzéseket kapok. Anyukám végre át tudja aludni az éjszakát felébredés nélkül illetve a munkahelyén sem tudja a stressz és a feszültség felbőszíteni. Az én legmegdöbbentőbb tapasztalatom egyik éjszaka történt, amikor nyomást éreztem a szívemben, mintha valaki belenyúlt volna, ekkor jutott eszembe, hogy nem raktam magamra a védelmet. Miután magamra kértem, még egyszer éreztem a nyomást, de már gyengébben, utána elmúlt ez az érzés! A munkahelyen is kevesebb stressz ér és nyugodtabban tudok dolgozni! Nagyon köszönöm ezt Neked!
  Üdvözlettel, Tanítványod."  "Nagyon érdekes, hogy az Élő Forrás technikákkal összhangban egy kompatibilis erőrendszert is használhatok. Nem minden este alkalmazom, mert néha egy hétre is magamra kérem, s aztán - ha úgy érzem, hogy szükséges - bekérek egy gyors védelmet! Családomat és kedvesemet alkalmanként védem, ha élethelyzetük megköveteli, s erről visszajelzéseket is kaptam arról, hogy érezhető egy jelentős energiaváltozás, amikor küldöm! Köszönöm, Rozman József Barátomnak, hogy alkalmazhatom életem végéig ezt a megnyugtató, biztonságos technikát, természetesen csak akkor, ha rendeltetésszerűen használom!"  "Munkahelyi balesetem volt. A lépcsőn estem le úgy, hogy „normál” körülmények között csontomat kellet volna, hogy törjem. Ehelyett „csak” a térdemet ütöttem be! Mióta elvégeztem a „SELEKA” tanfolyamot, azóta rendszeresen használom. Nem csak spirituális, hanem fizikai szinten is működik!"  "Az elmúlt időszak, életem legnehezebb szakasza volt, mint mindenkinek, ki hosszú vívódás után a váltás útjára lép. A védelem, amivel Te segítettél engem, tett magabiztossá, hárította előlem az akadályokat. Szinte hihetetlen rövid idő alatt álltam talpra, kezdhettem új életet. Nem tudták céljaimat bántó, akadályozó erők befolyásolni, hátráltatni. Biztos voltam benne maximális segítséget az Általad küldött védelem adott. Avatásom után is rendszeresen kértem magamra a védelmet. Akik ismernek, tudják rólam, egyedül házban, lakásban, nem maradtam meg, elalváshoz mindenképp szükséges volt számomra a fény, sötétben nem tudtam elaludni. Mára ezek is megszűntek, ezek a félelmek! Kedves Barátnőm kérte tőlem a Védelmet. (Rendszeresen küldöm a Védelmet Rá.) Egy baráti társaságban egy Látóval találkozott, kérte "nézzen Rá", lássa el őt tanácsokkal. Ezt bizony nem tudta megtenni a Látó, mint bárki mással ebben a társaságban, közölte" egyszerűen megközelíthetetlen, egy feltörhetetlen védelem van rajta, ilyet még sose látott"!! Ezek fantasztikus élmények és visszaigazolások a SELEKA védelemről, köszönet érte."
  Tisztelettel és szeretettel:  "Amióta ez a lehetőség a kezemben van, - KÖSZÖNET ÉRTE MESTEREMNEK - , napi rendszerességgel használom lakásunkra, a benne élőkre. Azelőtt nagyban hozzájárult a környéken világra jött rókakölykök felneveléséhez a mi baromfiállományunk is! Mióta a védelmet használom, változatlan a létszám. Azaz…., egyszer elutaztam barátnőmhöz, és elfeledkeztem esti teendőimről. Másnap csak pár szál toll emlékeztetett arra, hogy volt egy kis sárga kakasom is….. De az óta nem felejtem el a védelmet!"  "A tanfolyam elvégzése óta, megváltozott a világ is és én is. Sok rossz akarom kétszer is meggondolja, hogy hogyan beszél velem. Egyre kevésbé vagyok ideges és sokkal több energiám marad fontosabb dolgokra, mert sokkal kevesebb negatívum ér. Diáktársamon vettem észre, hogy valahányszor bántó szavakat akar intézni felé, félúton meggondolja magát és csöndbe marad, vagy arrébb megy. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben!
  Köszönöm szépen Mesterem!"  "Ötödik osztályos lányt osztálytársa piszkált, mindenbe beleszólt mit, hogy csinál. A lány megkapta a védelmet. Egy idő után megszűntek a kötözködések, piszkálódások! Most már a lány minden héten kap valami apróságot (cukor, csoki), a piszkálódó osztálytárstól.
  Egy 44 éves hölgyet a főnöke elüldözte a munkahelyéről. A hölgy továbbra is úgy érezte, nyomasztja a volt főnöke. A hölgy elkezdte kapni folyamatosan a védelmet. Egy hónap múlva a volt főnökét kirúgták. Két perce maradt, hogy eldöntse marad-e beosztottként. Ő ugyan így csinálta a beosztottakkal, két percet kaptak, hogy átmenjenek másik osztályra, vagy felmond nekik!
  Rosszul aludtak, fáradtan keltek. Érezni lehetett a rossz energiákat. Első tisztítás és védelem után, megszűnt a rossz alvás. Három hét múlva újra kezdődött a kellemetlen éjszakai élet. Újra megcsináltam, azóta rendben van. (Egy hónap)
  Ideges, feszült, ingerült, türelmetlen volt a hölgy. A volt férjének a családjához ment. Ahol a tetszési indexe egészen pici volt. A védelem megóvta őt a támadásoktól. Akik szóba álltak vele, kedvesek voltak, a többiek elkerülték!"


  Érdeklődni és jelentkezni a tanfolyamra:
  Mobil: +36(20)437-9354
  Rögzítő: +36(56)429-039
  Email: bodolaieva(kukac)eloforras.hu

   
     

     
  Elő Forrás © 2005