Tanfolyamok 2021-ben.

Élő Forrás kiegészítő szimbólumok, 8-9-10.-es fokozat: Május 15.-én

19-es fokozat: Május 28.-án,(Péntek) Kezdés: 15.00

12-es fokozat: Június 05.-én

Élő Forrás kiegészítő szimbólumok, 1-5-ös fokozat: Június 19.-én

Gyülekező 08.45-ig!

A tanfolyamok kezdési ideje 09.00!
Az ettől eltérő időpont külön megjelölve!

Érdeklődni:
mobil: +36/20/437-9354
rögzítő: +36/56/429-039

 
   

Spirituális szolgáltatások

»Élő Forrás tanfolyamok,
»Fényképdiagnosztika,
»Rontás, átok felmérése,
»Rontás, átok levétele,
»Karmikus szálak oldása,
»Kártyavetés,

Bővebben →

Bejelentkezés →
 
   

Holdfázis
A HOLD ÁLLÁSA


 
   

Mai névnap


 
   


Tanítványok hozzászólásai

Ezt az oldalt azért indítottuk, hogy a tanítványok közül bárki elmondhassa a véleményét, érzéseit, változásait önmagában, az életben, mindazt, amit ez a spirituális út adott! Köszönöm!
Bodolai Éva


Kedves Mesterünk!
Éppen most 10 éve lettünk Lacival a tanítványaid, most 10 éve volt az első avatásunk. Sok víz lefolyt az óta a Dunán, sok minden történt, de egy biztos, hogy az akkor elkezdett út megváltoztatta az addigi életünket. Rengeteget tanultunk Tőled, rengeteget tapasztaltaltunk ez által, és egy teljesen új gondolkodásmód lett ÁLTALAD a miénk.

Az, hogy ki, mikor mennyit vesz, vett ki belőle, az csak rajtunk múlik, de az első lépéseket, és az azutáni sok-sok avatást Tőled kaptuk, Te navigáltál bennünket, Te nyitogattad a nyíló elménket. Szóval szeretném megköszönni Neked az előző 10 évet, fogadd szívből jövő mély hálánkat. Úgy gondolom, hogy egy Mester-Tanítvány kapcsolat csak ilyen lehet: a tisztelet és szeretet hatja át, bárhogy is változik a környezet, és a világ. Lehetnek rosszakarók, lehetnek változó értékrendű tanítványok, az ő véleményük bennünket soha nem érdekelt, a hálátlanságuk az ő szegénységi bizonyítványuk.

Drága Mesterünk!
Gyarló módon csak következő ilyen 10 évet kívánunk a kapcsolatunknak.
Őrizzen meg Téged az ÉG erőben, egészségben! Maradunk továbbra is hálás tanítványaid:2000 januárjában találkoztam először a mesteremmel, Évával. Mivel korábban nem vettem részt ilyen jellegű tanfolyamon, nem tudtam, hogy mire számíthatok, ezért kissé bizalmatlan voltam, de a kétségeim és az előítéleteim azonnal szertefoszlottak, amikor beléptem az ajtón, és megpillantottam Évát.
Egy nagyon kedves, mosolygós, nyíltszívű hölgyet láttam, aki nagy szeretettel fogadott. Innentől fogva minden olyan természetesnek tűnt, szinte otthon éreztem magam. Már alig vártam, hogy elkezdődjön a tanfolyam. Minél jobban telt az idő, annál biztosabb lettem abban, hogy jó helyre jöttem, és mestert is jól „választottam”.
Tőlem nagymértékben különböző beállítottságú emberekkel találkoztam, de ez sem jelentett problémát. Éva mindenkivel megtalálta a hangot, türelemmel, jókedvűen foglalkozott velünk, és mi felnéztünk rá. Bár nem tudtam, mi vár rám, eldöntöttem, hogy átadom magam az új befogadásának.

El sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz avatást kapni. Nagyon izgultam. Amikor a ceremónia elkezdődött megnyugodtam, inkább a kíváncsiság dolgozott bennem. Nagy megelégedésemre szolgált, hogy kis létszámban foglalkozott velünk egyszerre, és szükség esetén akár egyenként is. Maga az avatás élménye semmilyen korábbi tapasztalathoz nem hasonlított. Éreztem, hogy valami tényleg történik, (pedig az érzékelésem akkoriban még igencsak gyerekcipőben járt!) és ez egy olyan ajándék lesz, amiből egész életemben profitálhatok majd. A szertartás végén Mesterem megölelt, és még az avatáson felül is átadott a tiszta szeretetéből. Ezek után egy nagyon gyümölcsöző kapcsolat vette kezdetét. A spirituális tudásvágyam először kielégült, majd egyre jobban nőtt, ahogy az érzékelési horizontok tágulni kezdtek. Éva minden tanítványát megfelelő figyelemben részesítette, meghallgatta, és segítette. Bármikor fordulhattunk hozzá akármilyen témában a tanfolyami élmények megbeszélésén kívül is. Ha kellett barátként, de akár „szülőként” is kérhettük a véleményét.

A tudását fokozatosan, de teljes mértékben átadta nekünk – még többet is, mint amennyit a tanfolyam keretein belül lehetett tanulni. Soha semmit nem vett félvállról, az ígéreteit mindig betartotta. Rengeteget tanulhattunk Tőle, példa értékű jelleméből is sokat meríthettünk. Az eddigiekből olyannyira sikerült hasznosítanom a tudást, hogy most már nem csak önmagamnak, de szükség esetén másoknak is próbálok segíteni jó eredménnyel. A fájdalomcsillapítás területén is sikereket értem el, de a fizikai test bármilyen elváltozásával kapcsolatban is találtunk megoldásokat, válaszokat. A megfelelő szintű szeretet rezgések segítettek helyreállítani az önbizalmamat, sőt grandiózus mértékben támogatták az önmegismerést. A tanfolyamok elvégzését a megfelelő lépcsőzetek szerint folytattam, és megállapíthatom, hogy Mesterem fejlődésével párhuzamosan én is egyre többet kaptam Tőle. Habár Mesterünk az önálló munka fontosságára is felhívta a figyelmünket, ettől függetlenül gyakran segédkezik nekünk a mai napig is a másokkal és önmagunkkal kapcsolatos feladatokban. Ezt könnyen teheti, hiszen gyakorlati téren is sokéves, széleskörű tapasztalattal rendelkezik. (Pl. a nagyszüleim állapotjavításában ugyanúgy segíteni tudott, mint a gyermekem születésekor.)

Most visszatekintve, sok évvel az első lépések megtétele óta kijelenthetem, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem Évához tanulni. Nemcsak nekem, de rajtam keresztül a szeretteimnek is bőven adott. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, és bátran, bizalommal fordulhatok továbbra is hozzá kérdéseimmel az élet bármilyen területéről – akár spirituális, akár fizikai dologgal kapcsolatban. Még megváltozott életkörülményeim, sűrű teendőim sem feledtették velem a sok jót, amit Tőle kaptam. Nap mint nap hasznosítom a tudást, amit átadott nekem.
Egyszóval csak annyit mondhatok: KÖSZÖNÖM MESTEREM!Két évvel ezelőtt egy ismerősöm vitt el az egyes tanfolyamra, amiért az óta is hálás vagyok neki! Megszeppenve ültem a többiek között és nagy áhítattal és csodálattal néztem a magasabb fokozatú mesterekre, akik segítségünkre voltak a kezdeti lépéseknél! Mesteremről, Éváról, már sokat hallottam, így nagy kíváncsisággal indultam neki ennek a szép, de néhol rögös útnak! A januárban elvégzett mesteri után, értékelve az elmúlt éveket, nagyon sok változáson mentem keresztül, amit nem csak én, de környezetem is észrevett. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, türelmesebb az emberekkel. A rendszeres ön kezelések, meditálások, természetesen meghozzák az eredményt. Mivel még iskolába járok, a tanulás is könnyebben megy az óta, amit a jegyek is tükröznek. Sok embernek segítettem már, kisebb problémákon.
Két év elteltével, csak hálával és szeretettel tudok Mesteremre gondolni, annyi szépet és jót adott! Köszönöm!Kislány koromban nagyon fejfájós voltam. Heti 2-3 alkalommal is fájt a fejem, amit hasfájás és hányinger kísért. Sokat szenvedtem sajnos. 2000-ben végeztem el az 1-es tanfolyamot. Álmodni sem mertem volna arról, hogy valaha ki tudok ebből gyógyulni. De sikerült! Nagy ritkán fordul elő, ha fáj a fejem, de akkor sem annyira elviselhetetlen, mint régen volt. Tudom, hogy ezt a számomra fantasztikus változást a tanfolyamoknak köszönhetem, de legfőképpen az én Drága Mesteremnek!Kedves Éva! Én, mint tudod, csak a reinkarnációs tanfolyamon vettem részt. Egy barátnőm unszolására bólintottam rá a dologra. DE. Bárcsak hamarabb tettem volna meg. Lehet, hogy még nem voltam rá érett, és elég nyitott. Most rengeteg változáson megyek át, ami a környezetemnek is feltűnt. És szóvá is teszik. A változás nem rossz irányba történik. Nyitottabb lettem. És ez a nyitás drasztikus. A párom úgy fogalmazott, oly találóan „Öntudatodra ébredtél.” Igen, most érzem, hogy élek. Nyitottam az emberek felé, és sok olyan barátot találtam, akik hasonló beállítottságúak, mint én. Nem is gondoltam volna. Ami eddig oly nagyon fontos volt, háttérbe szorult. Mielőtt a tanfolyamra elmentem volna nagyon zárkózott voltam. Nem figyeltem csak arra, hogy a saját céljaim elérjem. Elmentem dolgok és emberek mellett, totálisan zártam. Senki ne közelítsen felém, mert féltem a kudarctól és a csalódásoktól, (ahogy a tanfolyamon fogalmaztam, attól, hogy mások kijátszanak). Most nem foglalkozok ezzel. A kijátszás nem fontos. Csak az játszhat ki, akinek engedem. De mi is az, hogy valaki kijátszik engem? Miben és kinek? Ha elég nyitott vagyok, megérzem ki érdemes arra, hogy annyira közel engedjem magamhoz, hogy „becsapjon”. De a becsapásnak itt már nincs szerepe.
Ért a tanfolyam óta jó és rossz is. De több jó, mint rossz. Furcsa, de az emberek közötti vitát nehezebben kezelem, mint előtte. A nyitottságomat sokan észreveszik. Szerepet kaphat ebben a fogyókúrám is, és az így megélt sikereim is (le kell a ruhatáramat cserélnem, mert kifogytam.) Nem okoz örömöt az evés, ha feszült vagyok, nem menekülök az étel elfogyasztása okozta „örömökbe”. Most nem a testem ural, hanem a lelkem, aki kiszabadulhatott. Fontossá vált a lélek. Kezdem az örömöket megélni, bár a feszültségeket még meg kell tanulnom kezelni.
Nem tudtam részvétet nyilvánítani, mert egyszerűen képtelen voltam rá. Most megtettem, és jól esett, hogy ki tudtam mondani. (az egyik kolléganőmnek meghalt az anyukája). Láttam rajta, hogy nagyon jól esett neki. Ami nekem most nagyon fontos, az, hogy új barátokra tettem szert. És ez felüdít. Bulizni hívnak, és érdeklődnek mi van velem.

Nagyon sokat nyitottam az emberek felé! Nem gondolkozom olyan sokat az elmúlt dolgokon, hanem a jelen és a jövő vált fontosabbá. Nem emésztem magam (már olyan sokszor) hogy ki, mit, miért tett. Egyszerűen csak meg akarom élni a dolgokat. És csak azt, ami jól esik. Szerintem a következő lépés az lesz, hogy a körülöttem lévő embereket fogom szelektálni, és csak azzal „barátkozni” akivel jól megértem magam. Nem kell, hogy valaki mellett legyek csak azért, mert az a helyes, vagy előnyt kapok attól, hogy mellette vagyok.

Nem tudom, hogy jól tudom-e a dolgokat megfogalmazni, ami bennem lejátszódik/lejátszódott, de most ezt érzem.
S talán tényleg a párom fogalmazta meg jól:”Öntudatodra ébredtél.”
Köszönöm neked, és annak a kis csapatnak, akivel a reinkarnációs utazást átéltem.Akkoriban nagyon rossz passzban voltam. Egy olyan helyen kezdtem dolgozni, ami nem tetszett. Mást ígértek, becsaptak, megvezettek. Rögtön beteg lettem!!! És akkor „véletlenül” odakerült egy srác, aki azt mondta, segítsünk együtt rajtam. Mint sejthető, elmentem egy tanfolyamára. Azon a tanfolyamon ismerkedtem meg egy olyan világgal, amit előtte nem ismertem. És akkor és ott megváltozott az életem. Bár nagyon tetszett a gyógyítás, de engem más izgatott. A Tanítás, az a Másik Világ. Elkezdtem intenzíven tanulni a tant, a hozzá kötődő információkat szivacsként szívtam magamba. Fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg. A SORS eljuttatott egy EMBERHEZ, egy Asszonyhoz, aki ezen a téren a legtöbbet adta nekem. Ő lett a Mesterem.

Mellette megtapasztaltam, milyen fantasztikus dolog gyógyulni, milyen más embereket segíteni a gyógyulás útján. Mellette kezdtem tanítani. S Ő megtanította nekem, milyen felelősségteljes dolog, ha valaki azt mondja nekem: MESTEREM. Jó volt. Izgalmas. Gyönyörű.

Aztán eljött az idő a váltásra. Ezt meg kellett lépni. S bár a mai napig hiányoznak a tanítás örömei, más utat kell járni. De az óta is mindig, ha valami segítség kell, a tanhoz fordulok. Még a mai napig is a tanultakat hívom segítségül. És úgy érzem, hogy a tan által tarthatom magam talán jobb embernek, mint előtte voltam.
Kívánom, hogy mindenki megismerkedjen evvel az érzéssel.Mesterem!
Nekem a tanfolyamok elvégzése, ami nálam a III.fokozatig van, maga az újéletet hozta. Volt egy komoly szívmütétem, és tudom, ha nekem ez nincs, meg már nem lennék köztetek. Köszönhetem, Mesteremnek, akinek örök életemben hálás leszek érte. Ő volt az, aki megadta ezt a csodálatos lehetőséget nekem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ismerje meg ezt a csodát, és aki ezt meg tudja nekünk adni.Kedves Mesterem!
Mit hozott a tanfolyam az életembe? Jó kérdés főleg, mert egy új ösvény egyik lépése volt az 1-es tanfolyam. Egy barátom, tanítványod kerestem meg, hogy szeretnék elmenni és megismerni téged és szeretnék tanulni tőled. Kicsit félve léptem be a lakásba, de rögtön egy kellemes légkör fogadott, ami megnyugtatott. A vezetett meditáció és a beszélgetések során sok fel nem tett kérdésemre is választ kaptam, és sok új kérdés is felmerült bennem, amikre próbáltatok válaszolni. Csodás emberekkel ismerkedtem meg, akik közül ma már egyet barátomnak mondhatok, és rengeteget segített a kezdeti botladozásomban.
Az avatás során átélt érzést leírni nem tudom, de meghatározó pillanata lett életemnek. Az ott tanultakat, tapasztaltakat azóta is próbálom alkalmazni több-kevesebb sikerrel. Bár a önkezelés nekem nagyon nehezen megy, de a jótékony hatását mindig érzem. Várom az április végi 2-es tanfolyamot, amit hallogattam eddig... Talán, mert én nem voltam kész rá. Akkor már talán jobban össze tudom szedni mindazt, ami bennem, zajlik.
Szerető Tanítványod,Közel 4 éve ismerkedtünk meg az energiával való kezeléssel. Már az első alkalom nagy hatással volt ránk, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is szeretnénk elsajátítani ezt a gyógyítási módot. Jelenleg a 6. avatásunkra készülünk. Az elmúlt évek alatt az energia hatására sokat változtunk pozitív irányba, mind mentálisan, mind egészségileg. Lányunk 2 dioptriás szemüvegét tette le a kezelések hatására, kb.2 év alatt. Nem csak kisebb nagyobb egészségügyi problémákat győztünk le, hanem egyre kevesebbet betegszünk meg, és az esetleges betegségekből is sokkal rövidebb idő alatt felépülünk a kezelések hatására. Intuitív képességeink is fejlődtek. Könnyebben oldjuk meg a felmerülő problémákat, az elénk gördülő akadályokat. Életünk nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett.
Reméljük, hogy minél többen megtapasztalják az energia jótékony hatásait. 

 
   

   
Elő Forrás © 2005.